COMPUTER ONDERHOUD

IS UW COMPUTER TRAAG, ONBEVEILIGD OF TOE AAN EEN OPSCHOONBEURT?

Wij komen bij u langs en maken uw computer weer snel, veilig en schoon. 

Zo controleren uw computer op een groot aantal aspecten die de snelheid én veiligheid van uw computer benadelen. Een aantal van de controle punten zijn; updates, virusbescherming, de aanwezigheid van cookies en bijvoorbeeld de ruimte op de harde schijf. Maar ook controleren wij uw computer op onnodige installatie van software, optimaliseren wij uw instellingen en maken de computer - letterlijk - schoon.
VRIENDELIJK TARIEF

Onze tarieven zijn transparant, duidelijk en eerlijk. 

Zo rekenen wij €8.50 per kwartier plus voorrijd- of voorfietskosten van €6,- per afspraak.

Bij onvoorziene situaties zal altijd overleg plaats vinden. U staat dus nooit voor verassingen.
Eventuele kleine computer reparaties die terplekke uitgevoerd kunnen worden direct opgelost zonder extra kosten. Wanneer de reparatie of oplossing niet bij u thuis uitgevoerd kan worden, bespreken wij samen met u vooraf en vrijblijvend de extra kosten.

KAN HET ECHT NIET WACHTEN?

SPOED SUPPORT

Hebt u een probleem met uw computer, laptop, WiFi of internet en kan dit écht niet wachten tot morgen? Neem dat direct contact op door te bellen met onderstaande telefoonnummer. 

En mochten wij uw probleem niet kunnen oplossen, betaald u slechts de voorrijd- of voorfietskosten voor spoedsupport.

06 523 777 32

info@websupport-hoorn.nl

WEBSUPPORT HOORN

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor de gratis Websupport Hoorn Nieuwsbrief en ontvang maandelijks handigste tips en het laatste computernieuws.

...en als wij zeggen "maandelijks" bedoelen wij dus één keer per maand. Niets minder en zeker niets meer. We spammen uw mailbox dus niet vol.