CURSUS

STARTEN MET FACEBOOK

Image

INHOUD VAN DE TRAINING

Social media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Dankzij social media kanalen als Facebook is het onderhouden van contact met vrienden en familie erg eenvoudig geworden. Maar ook voor het opzoeken van oude bekende of het volgen van sportclubs of verenigingen is Facebook zeer geschikt. 

In de cursus "Starten met Facebook" maakt u kennis met het social media platform Facebook en worden onderwerpen als; een Facebookaccount aanmaken, uw profiel, berichten plaatsen en Facebookvrienden doorgenomen.

DE CURSUS

De cursus "Starten met Facebook" bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  1. Inleiding
  2. Facebookaccount aanmaken
  3. Privacyinstellingen
  4. Uw profiel aanmaken
  5. Facebookvrienden maken
  6. Bedrijven en verenigingen volgen
  7. Berichten plaatsen
  8. Op berichten reageren
  9. Afsluiting

Let wel even op dat u voor deze cursus een computer of laptop nodig hebt mét internetverbinding én een e-mail adres. Daarnaast is deze cursus bedoelt voor desktop versie van Facebook.

DE DUUR

De cursus "Starten met Facebook" bestaat uit 1 les van ongeveer één uur. 

Tijdens de les worden alle hoofdstukken besproken. Aan het einde van de les hebt u uw eigen Facebookaccount en kunt u een foto van uw zojuist behaalde certificaat op Facebook plaatsen.

DE KOSTEN

De kosten van deze cursus bedragen €25,- Hiervoor ontvangt u het lesmateriaal, tevens handig na-slagwerk en één op één begeleiding bij u thuis.

Wacht u liever op de online versie van deze cursus? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en mis het niet.

WEBSUPPORT HOORN

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor de gratis Websupport Hoorn Nieuwsbrief en ontvang maandelijks handigste tips en het laatste computernieuws.

...en als wij zeggen "maandelijks" bedoelen wij dus één keer per maand. Niets minder en zeker niets meer. We spammen uw mailbox dus niet vol.