CURSUS

STARTEN MET INSTAGRAM

Image

INHOUD VAN DE TRAINING

Social media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleveing. Dankzij social media kanalen als Instagram is het onderhouden van contact met vrienden en familie erg gemakkelijk geworden. Maar ook voor het opzoeken van oude bekende of het volgen van sportclubs of verenigingen is Instagram zeer geschikt. 

In de cursus "Starten met Instagram" maakt u kennis met het social media platform Instagram en worden onderwerpen als; een Instagramaccount aanmaken, uw profiel, berichten plaatsen en Instagramvrienden doorgenomen.

DE CURSUS

De cursus "Starten met Instagram" bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  1. Inleiding
  2. Instagramaccount aanmaken
  3. Privacyinstellingen
  4. Uw profiel aanmaken
  5. Instagramvrienden maken
  6. Bedrijven en verenigingen volgen
  7. Berichten plaatsen
  8. Op berichten reageren
  9. Afsluiting

Let wel even op dat u voor deze cursus een tablet of mobiele telefoon nodig hebt mét internetverbinding én een e-mail adres. Daarnaast is deze cursus bedoelt voor de mobiele versie van Instagram.

DE DUUR

De cursus "Starten met Instagram" bestaat uit 1 les van ongeveer één uur. 

Tijdens de les worden alle hoofdstukken besproken. Aan het einde van de les hebt u uw eigen Instagram account en kunnen we samen met uw certificaat op de foto.

DE KOSTEN

De kosten van deze cursus bedragen €25,- Hiervoor ontvangt u het lesmateriaal, tevens handig na-slagwerk en één op één begeleiding bij u thuis.

Wacht u liever op de online versie van deze cursus? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en mis het niet.

WEBSUPPORT HOORN

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor de gratis Websupport Hoorn Nieuwsbrief en ontvang maandelijks handigste tips en het laatste computernieuws.

...en als wij zeggen "maandelijks" bedoelen wij dus één keer per maand. Niets minder en zeker niets meer. We spammen uw mailbox dus niet vol.