CURSUS

STARTEN MET PINTEREST

Image

INHOUD VAN DE TRAINING

Social media is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleveing. Pinterest is daarin een bekende. Hoewel Pinterest integenstelling tot bijvoorbeeld Facebook en Instagram, alleen gebruik maakt van afbeeldingen leent het platform zich uitstekend als bron van inspiratie voor o.a. hobbies, gerechten, mode en interieur. Pinterest is feitelijk een digitaal prikbord waar je kan laten zien wat jij zelf interessant vind en wat anderen leuk vinden. 

In de cursus "Starten met Pinterest" maakt u kennis met het social media platform Pinterest en worden onderwerpen als; een Pinterest-account aanmaken, uw profiel, berichten plaatsen en Pinterest-vrienden doorgenomen.

DE CURSUS

De cursus "Starten met Pinterest" bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  1. Inleiding
  2. Pinterest-account aanmaken
  3. Privacyinstellingen
  4. Uw profiel aanmaken
  5. Pinterest-vrienden maken
  6. Bedrijven en verenigingen volgen
  7. Berichten plaatsen
  8. Op berichten reageren
  9. Afsluiting

Let wel even op dat u voor deze cursus een tablet of mobiele telefoon nodig hebt mét internetverbinding én een e-mail adres. Daarnaast is deze cursus bedoelt voor de mobiele versie van Pinterest.

DE DUUR

De cursus "Starten met Pinterest" bestaat uit 1 les van ongeveer één uur. 

Tijdens de les worden alle hoofdstukken besproken. Aan het einde van de les hebt u uw eigen Pinterest account en ontvangt u na afloop uw certificaat.

DE KOSTEN

De kosten van deze cursus bedragen €25,- Hiervoor ontvangt u het lesmateriaal, tevens handig na-slagwerk en één op één begeleiding bij u thuis.

Wacht u liever op de online versie van deze cursus? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en mis het niet.

WEBSUPPORT HOORN

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor de gratis Websupport Hoorn Nieuwsbrief en ontvang maandelijks handigste tips en het laatste computernieuws.

...en als wij zeggen "maandelijks" bedoelen wij dus één keer per maand. Niets minder en zeker niets meer. We spammen uw mailbox dus niet vol.